Schmalz -Boost uw geautomatiseerde processen en ontlast medewerkers van repetitief en/of zwaar lichamelijk werk: ontdek de kracht van vacuümtechnologie.

Schmalz zorgt met een brede range aan producten, advies op maat en continue innovatie voor de juiste oplossing.

ZLW lichtgewicht lagengrijper: slank en licht voor de cobot.

Voor het palletiseren met cobot heeft Schmalz de lichtgewicht ZLW grijper ontwikkeld. Afhankelijk van het model en de fabrikant hebben lichtgewicht robots een payload tot 35 kilogram. De ZLW grijper zorgt er met zijn lage gewicht voor dat de robot voldoende vermogen heeft voor de daadwerkelijke handlingtaak. De grijper met flexibele afdichtingselementen – zuignappen of schuim – kan een grote verscheidenheid aan werkstukken aan, ongeacht vorm, afmeting en oppervlak.

ZLW lagengrijper voor geautomatiseerde EOL-palletiseerprocessen met cobots.

ZLW lagengrijper voor geautomatiseerde EOL-palletiseerprocessen met cobots.

PSSG, allrounder voor de snelle en efficiënte handling van zakken.

Een oplossing voor de handling van zakken is de nieuwe PSSG grijper. Deze grijper is speciaal ontwikkeld voor de handling van papieren, kunststof en stoffen zakken. Deze grijper kan ook andere poreuze zakvormige werkstukken oppakken. De lichtgewicht behuizing van glasvezelversterkt kunststof sluit met een afdichtingselement van FDA-conform siliconen of slijtvast NBR. Daarom kan deze allrounder in veel industrieën worden gebruikt. Naast gebruik in geautomatiseerde processen, bewijst de PSSG ook zijn kracht bij handmatige handling op de Jumbo Slangheffers.

De PSSG zakkengrijper is licht van gewicht en maakt indruk door zijn lange levensduur.

De PSSG zakkengrijper is licht van gewicht en maakt indruk door zijn lange levensduur.

Of het nu gaat om papieren, kunststof of stoffen zakken, strak gevuld of met een laag vulniveau, de nieuwe zakkengrijper PSSG grijpt betrouwbaar en efficiënt zakken vast en optimaliseert processen bij zowel handmatige als geautomatiseerde handling.

PSSG tijdens handmatige handling op een JumboSprint slangheffer.

PSSG tijdens handmatige handling op een JumboSprint slangheffer.

Over Schmalz

Schmalz is marktleider op het gebied van vacuümautomatisering en ergonomische handlingoplossingen.
Schmalz-producten worden over de hele wereld gebruikt, bijvoorbeeld in toepassingen in de logistieke sector, de auto-industrie, de elektronicasector, de meubelproductie en ook in de hout- en glasindustrie.
Schmalz is vertegenwoordigd in meer dan 80 landen. Het familiebedrijf heeft meer dan 1.800 mensen in dienst zowel op het Duitse hoofdkantoor als in 31 dochterbedrijven wereldwijd.

DEEL DEZE BLOGPOST

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!