Martor – Duurzaam in de beste zin van het woord: veiligheidsmessen uit solingen.

MARTOR is het toonaangevende internationale merk voor veilig en efficiënt snijden. Kwaliteit en innovatie behoren tot de kernelementen van het familiebedrijf uit Solingen. Tegelijkertijd wordt MARTOR steeds duurzamer. Dit geldt voor ons als organisatie, als werkgever en als fabrikant en leverancier van hoogwaardige snijoplossingen. Met de veiligheidsmessen SECUMAX 350 SE, SECUMAX 148 en SECUNORM MIZAR is MARTOR een nieuw producttijdperk binnengetreden. Alle producten zijn gemaakt van gerecycleerd plastic. In de herfst van 2024 volgen nog meer duurzame messen.

Je kan het MARTOR gamma ontdekken op EMPACK op 17 en 18 september 2024 in Gent en het beter leren kennen tijdens snijtesten. De professionele, GS-gecertificeerde veiligheidsmessen worden wereldwijd gebruikt in productie en logistiek om alle soorten verpakkingen te openen en de meest uiteenlopende materialen te snijden. Het voordeel: dankzij de ingebouwde veiligheidstechnologie zijn gebruikers betrouwbaar beschermd tegen snijverwondingen en behoort stilstand door snijongevallen tot het verleden. Dankzij de gecontroleerde snijdiepte en het veilig afgeschermde mes zijn de verpakte goederen ook beschermd tegen beschadiging. Dit bespaart kosten en moeite – zowel voor het bedrijf als voor de klant.

De veiligheidsmessen SECUMAX 350 SE en SECUMAX 148, die zijn omgezet naar gerecycled kunststof, hebben een veilig verborgen mesje voor maximale bescherming van personen en goederen, terwijl de SECUNORM MIZAR een automatische terugtrekfunctie heeft. Het “Technyl4Earth” recyclaat van DOMO Chemicals werd voor het eerst gebruikt voor de nieuwe snijgereedschappen. Ze maken deel uit van de nieuwe ECO by MARTOR-lijn, die in oktober 2024 wordt uitgebreid met nog vier duurzame veiligheidsmessen. Er zijn ook terugnameconcepten gepland voor het einde van de levenscyclus van het product.

De marktleider uit Solingen leeft en ademt al enige tijd. duurzaamheid Als familiebedrijf is het voor ons vanzelfsprekend om op dit gebied een standpunt in te nemen en als pionier in de branche nieuwe normen te stellen. Nog een paar voorbeelden: MARTOR betrekt twee derde van alle onderdelen van leveranciers binnen een straal van slechts 250 kilometer. Dit omvat in toenemende mate onderdelen van gerecycleerde kunststoffen. De lange levensduur, robuustheid en duurzaamheid van MARTOR veiligheidsmessen is een typisch USP van MARTOR, dat ook het materiaalverbruik aanzienlijk vermindert. MARTOR producten worden verpakt in individuele verpakkingen en omdozen van meer dan 90% gerecycleerd en 100% recyclebaar materiaal. Met de introductie van een uitgebreide duurzaamheidsstrategie in 2024 stellen we duidelijke bedrijfsbrede doelen, rapporteren we over de realisatie ervan en zorgen we voor de nodige betrokkenheid op alle niveaus.

 

MARTOR_Promotion_Empack_Gent_Newsletter

DEEL DEZE BLOGPOST

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!