Waarom bezoeken?

Empack is hét grootste Belgische trefpunt voor de verpakkingsindustrie. Het event bedient het hele spectrum van verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brand managers die verantwoordelijk zijn voor de
ontwikkeling van de juiste verpakking, tot technisch ingenieurs en productiemanagers die de verpakkings- en afvullijnen beheren, als ook senior management & inkoop.

Een levendige sector, een boeiend event. Voor en door vakmensen. Met een stevig programma als verbindende factor tussen elk subdomein binnen verpakkingen. Uw kans om te ontmoeten en te beleven. Om gericht business te doen en uw kennis op peil te houden. Alle toonaangevende exposanten, expertise en ontwikkelingen onder één dak. Be part of it!

Een programma, op maat voor u:

+150 EXPOSANTEN

Laat u inspireren door bedrijven actief in de verpakkingsindustrie. Van de creatieve ontwikkelingsfase van verpakkingen tot het meer technische verpakkings- en vulproces, met verpakkingsmachines en onderaannemers.

INNOVATIE TROEF

Empack is het platform bij uitstek om de nieuwste technologiëen en innovaties in de verpakkingsindustrie te leren kennen. Schrijf u in voor de Innovation Journey en krijg de innovaties uit eerste hand.

SEMINARIES

Empack biedt een uitgebreid programma aan om uw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om uw bedrijf een boost te geven dankzij het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten uit de sector.

Op Empack vindt u een breed aanbod van exposanten