Stand formules

All-in stand

De All-in stand is een functionele stand om jouw materiaal te presenteren en professioneel zaken te doen. Jouw eerste doel is om contacten te leggen en leads te verzamelen.

All-in Plus stand

Je wil graag prominent aanwezig zijn via de All-in Plus stand. Naast het verzamelen van de leads en leggen van nieuwe contacten, wil jij jouw relaties passend ontvangen in een ruimere opzet die jouw huisstijl uitstraalt.

Packaging Innovations

Een dedicated zone gewijd aan innovaties uit de primaire en secundaire verpakkingsmarkt. Deze zone helpt verpakkingstechnologen, ontwerpbureausmarketing- en brandmanagers de juiste verpakkingen en -materialen te ontdekken.

Contract Pack Pavilion

Ontzorgt u bedrijven door het verpakkingsproces uit handen te nemen? Zowel op vlak van verpakking en/of logistiek? Dan is het Contract Pack Pavilion dé plek voor u. Een kosten- en tijdsefficiënte all-in formule. 

Take Out Corner

U wil uw take away/to go verpakkingen in de kijker zetten voor slechts een klein bedrag? Boek dan een plaatsje op de Take Out Corner: een kosten- en tijdsefficiënte all-in formule. 

We helpen u bij elke stap

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?
Ons team helpt u graag verder!