De eerste indruk maak je maar één keer

Wat is My Easyfairs

Deze online tool is het platform waar je alle benodigde middelen vindt om je beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. Je kunt er je bedrijfsprofiel op de beurswebsite onderhouden, je logo uploaden, producten boosten, nieuwsitems delen, vacatures presenteren en daarnaast ook innovaties aanleveren voor de Innovatiegalerij.

Hoe werkt My Easyfairs?

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor Empack, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo je bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

Technisch handboek

Download hier het technisch handboek en vind alle deadlines op een rijtje.

My Easyfairs

Hoe uitgebreider je je online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie er met je potentiële klant(en) gedeeld wordt voorafgaand Empack. Zo bereik je al voor de daadwerkelijke deelname aan Empack een interessante doelgroep.

Veel gestelde vragen over My Easyfairs

Hieronder vind je antwoorden op veel gestelde vragen over My Easyfairs

Klik op deze link. Log in met jouw e-mail en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Klik dan hier!

Ga na het inloggen naar ‘beheer uw online profiel’ en klik op ‘bedrijfsinformatie’.

Deel jouw beursdeelname onder jouw volgers op social media met jouw persoonlijke uitnodigingslink uit MyEasyfairs. Je kunt ook marketingmateriaal downloaden.