Alle expertise onder één dak

Ben jij klaar om doelgericht kennis te vergaren en je netwerk uit te breiden? Kom dan langs bij Empack en ontdek de verschillende zones waar je in contact kan komen met toonaangevende experts die bijdragen aan de toekomst van de verpakkingsindustrie. Ervaar het allemaal in een gezellige en inspirerende omgeving waar alle expertise onder één dak te vinden is.

Partner Village

Experts, sectorfederaties en onderzoekscentra staan voor je klaar met gericht advies. Ze luisteren graag naar jouw uitdagingen en noden, en vertalen deze naar oplossingen.
Met de ‘Empack’ community als klankbord voor dit waardevol kennisplatform.

Contract Pack Pavilion

Op zoek naar outsourcing partners? Of u nu jouw verpakkingsactiviteiten wilt uitbesteden of op maat gemaakte verpakkingsoplossingen nodig hebt, onze exposanten kunnen je helpen om jouw verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.

Food Service Packaging

Als je in de foodservice-industrie zit, weet je dat verpakkingen een cruciale rol spelen in de klanttevredenheid. De exposanten op deze zone bieden een breed scala aan producten, van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen tot op maat ontworpen verpakkingsoplossingen.