Alle expertise onder één dak

Ben jij klaar om doelgericht kennis te vergaren en je netwerk uit te breiden? Kom dan langs bij Empack en ontdek de verschillende zones waar je in contact kan komen met toonaangevende experts die bijdragen aan de toekomst van de verpakkingsindustrie. Ervaar het allemaal in een gezellige en inspirerende omgeving waar alle expertise onder één dak te vinden is.

Partner Village

Experts, sectorfederaties en onderzoekscentra staan voor je klaar met gericht advies. Ze luisteren graag naar jouw uitdagingen en noden, en vertalen deze naar oplossingen.
Met de ‘Empack’ community als klankbord voor dit waardevol kennisplatform.

Service Pack Pavilion

Op zoek naar outsourcing partners? Of je nu jouw verpakkingsactiviteiten wilt uitbesteden of op maat gemaakte verpakkingsoplossingen nodig hebt, onze exposanten kunnen je helpen om jouw verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.

E-commerce zone

De groei van online winkelen vereist innovatieve verpakkingen en bezorging, met een focus op personalisatie, technologie zoals slimme verpakkingen & AI, en het voldoen aan hoge klantverwachtingen voor snelle levering en eenvoudige retours. Ontdek hier aanbieders die je kunnen helpen met jouw uitdagingen op e-commerce vlak.

Pack Studio

Ontdek de toekomst van verpakken in onze Pack Studio – een galerij die de nieuwste innovaties in de verpakkingssector tentoonstelt. Een must-visit voor iedereen die voorop wil blijven en de laatste trends in de industrie wil ontdekken.

Job Day

Tezamen met Transport & Logistics wordt de Job Day georganiseerd tijdens Empack. Ben je gepassioneerd door de sector en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de Job Day dé plek waar u moet zijn.

Co-working space

Even snel mailen, je presentatie finetunen of gewoon in alle rust werken? Dan kan dit in onze co-working space. De perfecte plek om je te concentreren, te connecteren en te creëren.