Alle expertise onder één dak

Ben jij klaar om doelgericht kennis te vergaren en je netwerk uit te breiden? Kom dan langs bij Empack en ontdek de verschillende zones waar je in contact kan komen met toonaangevende experts die bijdragen aan de toekomst van de verpakkingsindustrie. Ervaar het allemaal in een gezellige en inspirerende omgeving waar alle expertise onder één dak te vinden is.

Partner Village

Experts, sectorfederaties en onderzoekscentra staan voor je klaar met gericht advies. Ze luisteren graag naar jouw uitdagingen en noden, en vertalen deze naar oplossingen.
Met de ‘Empack’ community als klankbord voor dit waardevol kennisplatform.

Knowledge Corner

Een bruisende zone op de beursvloer waar scholen hun opleidingen, onderzoeken en dienstverlening in packaging (design) presenteren.

Get inspired!

Service Pack Pavilion

Op zoek naar outsourcing partners? Of je nu jouw verpakkingsactiviteiten wilt uitbesteden of op maat gemaakte verpakkingsoplossingen nodig hebt, deze exposanten kunnen je helpen om jouw verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.

Vouwkarton

Kom meer te weten over de mogelijkheden van vouwkarton. Pas de unieke mogelijkheden toe in praktijk en creëer het WOW effect bij jouw verpakking. Elke dag enkele workshops.

Pentawards

Ontdek 15 Belgische & Nederlandse designs die kans maken om een Pentaward te winnen. De jaarlijkse competitie van Pentawards erkent wereldwijd de absolute top in verpakkingsdesign.

Sponsored Bar

Geniet van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en verhoog jouw zichtbaarheid als exposant – de ideale plek om te netwerken.