Waarom deelnemen?

Empack is het grootste B2B verpakkingsevent in België.

Empack is een internationaal brand dat nationale communities samenbrengt. Op het event komt de verpakkingssector samen om elkaar te ontmoeten, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en hun volgende verpakkings- of investeringsproject vorm te geven.

NIEUW: in 2022 wordt Empack voor de eerste keer in Flanders Expo in Gent gehouden. Een nieuwe locatie garandeert nieuwe kansen: zowel op het vlak van bezoekers als op het vlak van exposanten. Op Empack 2022 staat de voedingsindustrie centraal.

Dankzij de co-locatie met Transport & Logistics, wordt Hal 1 van Flanders Expo op 14 & 15 september 2022, dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van ontwerp tot verpakken & afvullen en van logistiek tot transport.


Uw bedrijf is actief in verpakkingen, verpakkingsmaterialen, verpakkingstechnologie en/of verpakkingsdiensten? Dan hoort u thuis op dit event!

Kwalitatieve bezoekers

Empack brengt kwalitatieve bezoekers bij elkaar.  Verzamel uw leads eenvoudig via onze smartbadge technology.

Netwerken

Dankzij de vele netwerkgelegenheden tijdens het event krijgt u de kans om zowel nieuwe, als bestaande klanten te ontmoeten. 

Naamsbekendheid verhogen

Zien en gezien worden: breng het complete assortiment van uw bedrijf onder de aandacht van de bezoekers en blijf top-of-mind.

Empack is het enige event in België die de hele verpakkingsindustrie samenbrengt en daar mogen wij zeker niet op ontbreken. Het is belangrijk om zowel bestaande als nieuwe klanten te ontmoeten, maar ook zeker om de trends in de verpakkingsindustrie te volgen.

Wouter Cougé, Bizerba