Waarom deelnemen?

Empack is het grootste B2B verpakkingsevent in België.

Het event brengt nationale communities samen om de nieuwste verpakkingsoplossingen,  te vinden voor hun producten, nieuwe technologieën en materialen.

Het event bedient het hele spectrum van verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brand managers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de juiste verpakking, tot technisch ingenieurs en productiemanagers die de verpakkings- en afvullijnen beheren, alsook senior management & inkoop.

Uw bedrijs is actief in verpakkingen, verpakkingsmaterialen, verpakkingstechnologie en/of verpakkingsdiensten? Dan hoort u thuis op dit event!

Kwalitatieve bezoekers

Empack brengt kwalitatieve bezoekers bij elkaar.  Verzamel uw leads eenvoudig via onze smartbadge technology.

Netwerken

Dankzij de vele netwerkgelegenheden tijdens het event krijgt u de kans om zowel nieuwe, als bestaande klanten te ontmoeten. 

Naamsbekendheid verhogen

Zien en gezien worden: breng het complete assortiment van uw bedrijf onder de aandacht van de bezoekers en blijf top-of-mind.

Empack is het enige event in België die de hele verpakkingsindustrie samenbrengt en daar mogen wij zeker niet op ontbreken. Het is belangrijk om zowel bestaande als nieuwe klanten te ontmoeten, maar ook zeker om de trends in de verpakkingsindustrie te volgen.

Wouter Cougé, Bizerba