The future of packaging

27-28 oktober 2021 
Nekkerhal – Brussels North

Ontdek de toekomst van verpakken

Graag willen we u van harte bedanken voor uw deelname en/of bezoek aan Empack Mechelen 2021. Dankzij de vele positieve reacties van zowel exposanten als bezoekers, kunnen we zeer tevreden terugblikken op deze bijzondere editie.

Snuif de sfeer opnieuw op:

Next editions

2022

  • Op 19 mei vindt de eerste editie van Empack Namur – la journée de l’emballage’ plaats in Namur Expo. Het eendaags netwerkevent voor de packaging community in Wallonië.
  • Op 14 & 15 september lanceren we in Flanders Expo (Hal 1) een eerste editie van Empack Gent met een sterke focus op de voedingsindustrie. Deze nieuwe editie vindt gelijktijdig plaats met Transport & Logistics.

2023

  • Op 25 & 26 oktober is de Nekkerhal-Brussels North opnieuw het decor voor Empack Mechelen met een speciale focus op Packaging Innovations.

Wat mag u verwachten?

+ 0
Exposanten

Meer dan 150 exposanten actief in de verpakkingsindustrie ontmoeten elkaar in de Nekkerhal tijdens Empack.

Waarom deelnemen

Actief in verpakkingen, –materialen, –technologie en/of –diensten? Dan is dit het niet-te-missen event!

Packaging Innovations

De Packaging Innovations zone geeft een mooi zicht op de creatieve fase van verpakkingen. Twee vliegen in één klap!

Ontdek de toekomst van verpakken

Empack is het enige event in België dat de hele supply chain van de verpakkingsindustrie omvat: van de creatieve ontwikkelingsfase van verpakkingen tot het meer technische verpakkings- en vulproces, met verpakkingsmachines en onderaannemers.

Het event brengt communities samen om de nieuwste verpakkingsoplossingen voor hun producten te vinden, nieuwe technologie en materialen te vinden, kennis en inspiratie op te doen en nieuwe connecties te maken.

 

Media & partners

“Empack is zeer centraal gelegen in Mechelen, waardoor de show voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij Empack hebben we veel nieuwe contacten gelegd. “

– Christ Volckaert, Contimeta