The future of packaging

27-28 oktober 2021 
Nekkerhal – Brussels North

Ontdek de toekomst van verpakken

Op 27 & 28 oktober 2021 is de Nekkerhal in Mechelen hét grootste Belgische trefpunt voor de verpakkingsindustrie. Hier ontmoeten vraag & aanbod elkaar. Uw kans om te ontmoeten en te beleven. Om gericht business te doen en uw kennis op peil te houden dankzij het uitgebreid seminarieprogamma. Alle toonaangevende exposanten, expertise en ontwikkelingen onder één dak.

Empack is een onmisbaar event voor alle verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brand managers tot technisch ingenieurs en productiemanagers die de verpakkings- en afvullijnen beheren, als ook voor senior management & inkoop. Wees erbij!

Wat mag u verwachten?

+ 0
Exposanten

Meer dan 150 exposanten actief in de verpakkingsindustrie ontmoeten elkaar in de Nekkerhal tijdens Empack.

Waarom deelnemen

Actief in verpakkingen, –materialen, –technologie en/of –diensten? Dan is dit het niet-te-missen event!

Packaging Innovations

De Packaging Innovations zone geeft een mooi zicht op de creatieve fase van verpakkingen. Twee vliegen in één klap!

Ontdek de toekomst van verpakken

Empack is het enige event in België dat de hele supply chain van de verpakkingsindustrie omvat: van de creatieve ontwikkelingsfase van verpakkingen tot het meer technische verpakkings- en vulproces, met verpakkingsmachines en onderaannemers.

Het event brengt communities samen om de nieuwste verpakkingsoplossingen voor hun producten te vinden, nieuwe technologie en materialen te vinden, kennis en inspiratie op te doen en nieuwe connecties te maken.

 

Media & partners

“Empack is zeer centraal gelegen in Mechelen, waardoor de show voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij Empack hebben we veel nieuwe contacten gelegd. “

– Christ Volckaert, Contimeta