Be part of the future of packaging technology!

Op 23 & 24 oktober vindt Empack plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Naast Empack vindt ook Packaging Innovations plaats, het event dat de technologische verpakkingswereld van Empack combineert met de creatieve ‘minds of branding’. Door deze colocatie is de Nekkerhal-Brussels North op die dagen de grootste ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity.

Netwerken, kennis delen & innoveren

We zetten dit jaar -meer dan ooit- in op een sterke bezoekerservaring. Beide events krijgen een mooie mix krijgen van netwerken, kennis delen en innoveren. Om dit te bekrachtigen, zijn er drie nieuwe initiatieven in het leven geroepen: Get Smart (in) Packaging, RetailDetail Food Congress, Pentawards conferenties & tentoonstelling. Maar er is zelfs meer om te ontdekken: klik hier om het volledig programma te bekijken.

Homepage layout

Get smart (in)

Netwerkevent met seminaries i.s.m. Verpakking & Label Magazine. Aansluitend volgt de uitreiking van de Belgische verpakkingsawards met gala diner.

RetailDetail

Dankzij een nieuwe samenwerking met RetailDetail vindt op de tweede dag van het event het RetailDetail Food Congres plaats op Packaging Innovations.

Pentawards

Bekroonde designgoeroes, ontwerpbureaus & innovatieve verpakkingsdeskundigen leren je hoe je design, merk & technologie met elkaar verbindt.

Empack is de enige en meest waardevolle beurs in de branche.

Günther Willems, Martor KG

Dé beurs voor vaklui binnen packaging.

Kristel Frimout, TOSHIBA TEC Belgium Imaging Systems

VOOR MEER INFORMATIE OVER EEN DEELNAME, CONTACTEER ONS!

Els Verhoeven

Account Manager
+32  3 280 53 46
els.verhoeven@easyfairs.com

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager
+32  3 280 53 27
philippe.vandyck@easyfairs.com