The future of packaging technology

Be part of the future of packaging technology!

Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Tijdens deze enige verpakkingsbeurs in België netwerkt u met bestaande klanten en zet u uw bedrijf in de kijker bij potentiële klanten.  Creëer op slechts twee dagen tijd uw eigen succesverhaal!

3 Scoops

GET SMART (IN) PACKAGING

Tijdens de eerste beursdag (23 oktober), organiseren we samen met Roularta (Verpakking & Label Magazine) de eerste editie van Get Smart (in) Packaging: een compleet programma van seminaries gevolgd door een Belgische award uitreiking en gala diner. Hét momentum om te netwerken met iedereen uit de verpakkingssector.

RETAILDETAIL CONGRESS

RetailDetail -de leidende b2b-retailcommunity in de Benelux- organiseert op de tweede beursdag (24 oktober) tijdens Packaging Innovations het RetailDetail Food Congres. Op die manier bereiken we iedereen actief in de retail.

PENTAWARDS CONFERENTIES & TENTOONSTELLING

De Pentawards wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze wedstrijd gewijd aan verpakkingsdesign in al zijn vormen. De conferenties geven inzicht in hoe je design, merk en technologie met elkaar kunt verbinden. Bekroonde designgoeroes, ontwerpbureaus en innovatieve verpakkingsdeskundigen brengen de toekomst van packaging design! Bovendien is er ook een tentoonstelling te zien van award-winnende Pentawards designs.

Ontmoet de volledige verpakkingsmarkt

Empack wordt gelijktijdig georganiseerd met Packaging Innovations. Hierdoor is dit hét totaalevent voor de hele verpakkingssector van A tot Z: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. . Empack is gericht op verpakkingstechnologie. Packaging Innovations combineert de wereld van technologie met de creatieve geest van branding om ervoor te zorgen dat uw product opvalt in het schap!

Waarom deelnemen?

Ontmoet potentiële en bestaande klanten, toon uw producten, …

De beurs in cijfers

Consulteer de bezoekersanalyse van vorige editie.

Exposantenlijst

Bekijk de bedrijven die al deelnemen aan de beurs.

Contacteer ons

U heeft vragen of wenst meer informatie? Contacteer ons!

Empack is de enige en meest waardevolle beurs in de branche.

Günther Willems, Martor KG

Dé beurs voor vaklui binnen packaging.

Kristel Frimout, TOSHIBA TEC Belgium Imaging Systems

Voor meer informatie over een deelname, contacteer ons!

Els Verhoeven

Account Manager

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager