The future of packaging technology

Neem deel aan de toekomst van verpakkingstechnologie!

Op 23 & 24 oktober vindt Empack plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Naast Empack vindt ook Packaging Innovations plaats, het event dat de technologische verpakkingswereld van Empack combineert met de creatieve ‘minds of branding’. Door deze colocatie is de Nekkerhal-Brussels North op die dagen de grootste ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity.

Netwerken, kennis delen & innoveren

We zetten dit jaar -meer dan ooit- in op een sterke bezoekerservaring. Beide events hebben een mooie mix van netwerken, kennisdelen en innoveren. Om dit te bekrachtigen, zijn er drie nieuwe initiatieven in het leven geroepen:

Get Smart (in) packaging

Een netwerkevent met een seminariegedeelte i.s.m. Verpakking & Label Magazine (Roularta). Aansluitend volgt de uitreiking van de Belgische verpakkingsawards met gala diner.
Meer info

RetailDetail food congress

Dankzij onze samenwerking met RetailDetail zal het RetailDetail Food congress op de tweede dag van het event plaatsvinden.
Meer info

Pentawards conferenties

.
Bekroonde designgoeroes, ontwerpbureaus en innovatieve verpakkingsdeskundigen geven inzicht in hoe je design, merk en technologie met elkaar kunt verbinden.
Meer info

Ontmoet potentiële en bestaande klanten, toon uw producten, …

Consulteer de bezoekersanalyse van vorige editie.

Bekijk de bedrijven die al deelnemen aan de beurs.

U heeft vragen of wenst meer informatie? Contacteer ons!

Empack is de enige en meest waardevolle beurs in de branche.

Günther Willems, Martor KG

Dé beurs voor vaklui binnen packaging.

Kristel Frimout, TOSHIBA TEC Belgium Imaging Systems

Voor meer informatie over een deelname, contacteer ons!

Els Verhoeven

Account Manager

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager