logo-Packaging Innovations_rgb

WAAROM DEELNEMEN AAN PACKAGING INNOVATIONS?

Inkopers van verpakkingen staan voor steeds meer uitdagingen die uw oplossingen nodig hebben

Aangezien de uitdagingen in de verpakkingsindustrie blijven groeien op het gebied van duurzaamheid, innovatie, design en opvallen in het schap, zet Packaging Innovations de schijnwerpers op deze cruciale aspecten.

Bij Packaging Innovations draait alles erom: nieuwe materialen of technieken, (re)design, displays of instore activatie. Opvallende en innovatieve verpakkingen & materialen die het bedrijfsimago benadrukken en ook het merk onderscheiden.

Dit jaar focussen we op duurzame foodservice verpakkingen, specifiek voor afhaal, food-to-go winkels, (afhaal)restaurants en supermarkten.

Exposeren op Packaging Innovations biedt u de perfecte gelegenheid om uw producten en diensten te presenteren aan een publiek van hoog kaliber. Uw deelname is essentieel om brand managers, R&D, packaging developers, marketing managers,… op de hoogte te houden van de nieuwste trends, producten en diensten. Het is ook een geweldige manier om sterke en langdurige relaties op te bouwen met andere spelers in de industrie. Mis dit krachtige marketinginstrument niet.

Join us!

Bezoekersprofiel

Exposantenprofiel

Floorplan Packaging Innovations + Empack