Espera – Ontdek de nieuwe ESPERA ES-E weeg-etiketteermachine van de NOVA-generatie

De ESPERA NOVA ES-E is niet zomaar een etiketteermachine, het is een revolutie in de wereld van automatische weeg- en etiketteersystemen. Deze compacte machine biedt tal van voordelen die zowel de duurzaamheid als de efficiëntie van uw productieproces maximaliseren.
De ES-E is een waardevolle uitbreiding op ons assortiment, speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote producties. Voor zware industriële omstandigheden en hoge snelheden blijft de ES-R de standaard voor volautomatisch wegen en etiketteren.

espera_afbeelding 1

Zeer Laag Elektrisch Verbruik

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de ESPERA ES-E machine is het uiterst lage energieverbruik. Dankzij de geavanceerde technologieën en efficiënte ontwerp heeft deze machine een minimaal elektrisch verbruik, wat bijdraagt aan lagere operationele kosten en een kleinere ecologische impact.

Geen Perslucht Nodig

Een ander voordeel van de ESPERA NOVA ES-E is dat deze werkt zonder perslucht. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik, maar ook minder onderhoud en een eenvoudigere installatie. Hierdoor wordt de totale efficiëntie van uw productieproces verhoogd, zonder in te leveren op prestaties.

espera_afbeelding 2

Think4Industry Care: De Perfecte Voorspellende Optie

Met het Think4Industry Care-platform tilt ESPERA voorspellend onderhoud naar een hoger niveau. Dit slimme platform biedt real-time machinestatuscontrole en procesmonitoring, waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw ESPERA -machine. Door continu gegevens te verzamelen en te evalueren, maakt Think4Industry Care effectief voorspellend onderhoud mogelijk, wat resulteert in minder uitvaltijd en een langere levensduur van uw weeg-etiketteersysteem. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de integratie van het Internet of Things (IoT), wat zorgt voor een volledig geconnecteerde en efficiënte productieomgeving.

espera_afbeelding 3

Think4Industry Connect: Volledige Online Verbinding

Met Think4Industry Connect kunt u uw machines volledig online verbinden. Dit platform biedt volledige integratie met uw Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem in drie uitbreidingsfasen:

  1. On-demand overdracht van uw data
  2. Real-time gegevensuitwisseling tussen ESPERA-machines en het ERP-systeem.
  3. Real-time gegevensuitwisseling inclusief feedback over bestelgegevens en orderverwerking.

Deze integratie zorgt voor een verbeterde informatieflow en optimaliseert de bedrijfsprocessen, wat resulteert in een hogere efficiëntie en betrouwbaarheid van uw productie.

espera_afbeelding 4

Modulaire en Optionele Opbouw

De ESPERA ES-E is modulair en kan worden aangepast aan de specifieke productiebehoeften van uw bedrijf. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals automatische of handmatige positioneringsgeleiders, automatische of handmatige beweging van de boven- en onderdrukker en zoveel meer. Dit modulaire ontwerp zorgt ervoor dat de machine eenvoudig kan worden aangepast en uitgebreid, zodat u altijd beschikt over de beste configuratie voor uw specifieke toepassing.

espera_afbeelding 5

Conclusie

De ESPERA ES-E combineert duurzaamheid met geavanceerde technologie om een efficiënte en betrouwbare oplossing te bieden voor uw productiebehoeften. Met haar lage energieverbruik, innovatieve functies zoals Think4Industry Care en Think4Industry Connect, en een modulair ontwerp, is de ESPERA NOVA de ideale keuze voor bedrijven die streven naar maximale efficiëntie en procesbetrouwbaarheid. Investeer in de toekomst van uw productie met de ESPERA NOVA en ervaar de voordelen van een duurzame, geavanceerde en volledig geconnecteerde machine.


Heeft u interesse in onze oplossingen?
Kom gerust langs op onze stand of neem contact met ons op via onderstaande gegevens:
ESPERA BELGIUM b.v.
Pleinstraat 33, 3220 Holsbeek
E-mail: [email protected]
Telefoon: +32 16 44 92 01

DEEL DEZE BLOGPOST

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!