Bizerba – Wij garanderen uw voedselveiligheid

Een stijging van het aantal terugroepacties van levensmiddelen vraagt om een betere voedselveiligheid. Zelfs de kleinste fouten vormen een gevaar voor de gezondheid van de consument en beschadigen het vertouwen van de klant.

Bizerba heeft de oplossingen.

01. Apparaten en systemen
02. Software
03. Etiketten
04. Onderhoud
05. Financiering

Bizerba – een allesomvattende aanpak voor productveiligheid

Bizerba-inspectiesystemen helpen uw bedrijf om fouten te minimaliseren en de efficiëntie te verhogen. Wij bieden een assortiment producten, waaronder dynamische controlewegers, röntgeninspectiesystemen, metaaldetectoren en vision-inspectiesystemen.

Deze systemen identificeren en elimineren potentiële gebreken die de werking van uw bedrijf kunnen belemmeren. Onze hardware- en softwareoplossingen kunnen naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande systemen. Ze zorgen voor een stevige vertrouwensrelatie met uw klanten, omdat uw klant steeds kan vertrouwen op de consistente kwaliteit en veiligheid van uw producten – het is ons doel om te stoppen wat u tegen houdt.

Bizerba – één systeem voor alles

De mogelijkheid om alles bij te houden dankzij gecentraliseerd gebruikersbeheer voor uw systeem en nauwkeurige tracering voor elke batch?
Kwaliteitscontrole tot en met verzending, met volledige wijzigingsgeschiedenis?
Met ons BRAIN2-softwareplatform wordt eenvoudige bediening en naadloze rapportage werkelijkheid.

Breng uw bedrijf naar een hoger niveau – met de ondersteuning van het Bizerba serviceteam

Ons serviceteam, onze uitgebreide ondersteuning en onze servicecontracten op maat bieden de stabiliteit die uw bedrijf nodig heeft.
Van gepersonaliseerde financieringsopties tot de optimalisatie van uw systemen en activiteiten, onze specialisten en producten zorgen voor ononderbroken bedrijfsprocessen, maximaal rendement voor uw machines en een volledige naleving van de regelgeving en de geautomatiseerde kostenbeheersing.

DEEL DEZE BLOGPOST

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!