HOE GAAN EXPOSANTEN VAN EMPACK OM MET DE CORONACRISIS?

De impact van het coronavirus laat zich voelen in alle maatschappelijke geledingen. Ook onze industrie ontsnapt er niet aan. Business as usual is (tijdelijk) niet meer. Veel bedrijven bleven echter niet bij de pakken zitten. We bundelen enkele voorbeelden van exposanten van Empack die er ondanks de uitdagende tijden toch in slagen om hun diensten en producten te blijven leveren of zelfs aan te passen. Deze crisis toont eens te meer hoe veerkrachtig onze ondernemers en hun medewerkers kunnen zijn.

JumboNest
JumboNest®

Hygiënisch, volledig stapelbaar en ontworpen om de logistieke opslag te maximaliseren, JumboNest is de volgende generatie Rigid Pallet Containers. Voedselveilig, robuust en bestand tegen extreme temperaturen, is het de keuze voor diverse industrieën.

Espera NOVA
Espera NOVA

De Espera NOVA is een revolutionair toestel, dat de weeg- en etiketteersector naar een nieuw tijdperk zal brengen. Eén van de fundamentele principes die geleid hebben tot de ontwikkeling van deze machine, is het verlagen van de downtime.

Tasco
Demo’s in tijden van Corona? Het KAN!

Zelf etiketten drukken is niet moeilijk! De beste manier om onze klanten hiervan te overtuigen is via een demo. Vanaf nu doen we dit ONLINE. Dankzij de interactie blijft de demonstratie persoonlijk en de afgedrukte etiketten sturen we nadien op!

VME
Automatisatie op maat
VME ontwerpt en fabriceert systemen op maat, voornamelijk voor de voedingsindustrie. Van flexibele doseeroplossingen, checkwegers en metaaldetectie tot en met inductie sealers. Wij bieden een oplossing op uw maat.
Cafermi
Grensoverschrijdende stazak voor koffie

Stabiele, exclusieve presentatie met eer aan de koffie van Franse klant Cafermi. Gecombineerd met optimale vulprocessen van Belgische machineontwikkelaar NIVO systems. Grens en taal overschrijdende communicatie creëerde deze unieke flat bottom pouch!

Autajon
Vloerlabel

Nu dat vele bedrijven terug mogen opstarten na deze moeilijk periode van COVID-19 staat bij iedereen de veiligheid bovenaan. Daarom bieden wij vloerlabels aan. Er bestaat ook een mogelijkheid het ontwerp te personaliseren met een eigen logo.

LEAF
Wij van GKS Packaging “be-LEAF” in papier

LEAF is puur ontworpen is om de beste resultaten te behalen bij het produceren van papieren zakken uit alle papier soorten dat 100% recyclebaar en 100% composteerbaar is. En met een eigen logo.

Handelsonderneming PD B.V.
Wij zijn er om uw productie niet te laten stagneren

Juist nu is onze voedselketen erg belangrijk en moeten producenten onverminderd kunnen door werken. Onze verkoopadviseurs en servicemonteurs staan voor u klaar. Productie uitbreiden, extra mengers of analyseapparatuur nodig, wij helpen u graag.

Bizerba
Remote Support

Bizerba blijft geconnecteerd en helpt klanten dankzij Augmented Services en Remote Support ook van op afstand. Zo vermijden we interventies ter plaatse en blijven we een snelle beschikbaarheid van onze klanten hun systemen garanderen.

HyperScope
HyperScope lasnaadinspectie van dieptrekverpakking

Engilico introduceert een nieuwe oplossing voor inline lasnaadinspectie van schaaltjes en dieptrekverpakkingen. HyperScope™ maakt gebruik van hyperspectraal-cameras om verontreinigingen in de lasnaad te detecteren, zelfs door bedrukte folies.

Draabe
Draabe bevochtigingsinstallatie

Voor alle toepassingsgebieden waarbij het aankomt op microfijne verneveling, laag geluidsniveau en een fraai design, is de Draabe bevochtigingsinstallatie exact het juiste systeem.

ASP Handling
Til en trekhulpen ondersteunen social distancing

Dozen, pallets, kuipen, karren, enz. zijn vaak te zwaar om met 1 persoon te hanteren, maar met 2 personen kan het niet meer. Onze tilhulpen en trekkers lossen het probleem voor u op: 1 persoon kan de handeling snel, veilig en ergonomisch uitvoeren.

"hier komt een tekst in heading 2 hier komt een tekst in heading 2 hier komt een tekst in heading "

– Robert Grevel, Stempher B.V.