Handelsonderneming PD bv

Over ons

Handelsonderneming PD heeft in de loop der jaren ervoor gezorgd dat onze merken onmisbaar zijn in de voedingsmiddelen-, medische, technische, speciale, UHP- en cryogene gassensector in Nederland en België.
Daarom is onze missie vanaf het begin: een industrieel-technische groothandel in gastechnologie. Klein begonnen zijn we uitgegroeid tot een partner van diverse gerenommeerde fabrikanten met toonaangevende merken. We vertalen de behoeften van de markt naar de fabrikant, adviseren klanten over de toepassing van gasfittingen en -apparatuur.

Gemarkeerd product

Vacatures

(Leerling) Service & Onderhoudsmonteur

(Leerling) Service & Onderhoudsmonteur

Wij zoeken iemand met een technische opleiding op MBO niveau, richting elektronica / mechanica Enige werkervaring in de installatietechniek is een pré;

Service staat bij ons voorop; je hebt dan ook goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt passie voor techniek, bent een teamspeler maar kan ook prima zelfstandig aan het werk. De administratieve werkzaamheden op locatie dienen ook te gebeuren dus kan jij prima overweg met computer en/of tablet.

Lees verder »
Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Vind jij het leuk om de wensen en behoeften van klanten te achterhalen en om dit om te zetten in een verkoop? Heb je passie voor technische producten in een hele schone werkomgeving, in een niche markt waar jij het verschil kunt maken?

Jij gaat oplossingen aanbieden en offertes hiervoor maken voor toepassing in Food, Gezondheidszorg, Metaalbewerking, Waterstof, Cryogene toepassingen, CNG, LNG. Hoogwaardige gasappendages, analyse apparatuur en lekdetectieapparatuur van gerenommeerde merken.
Wij, HOPD, zijn actief in met name Nederland en België. Wij adviseren over het veilig en optimaal onderhouden en werken met speciale gassen voor industriële en medische toepassingen, zoals Waterstof, CO2, N2, O2, Helium, Biogas, HF. Naast de geadviseerde producten leveren wij ook service op locatie bij onze klanten.

Lees verder »

Neem contact met ons op