GKS Packaging bv

Over ons

‘Voor elkaar en met elkaar’
GKS Packaging is een echt familiebedrijf met als kernwaarden: ‘Voor elkaar en met elkaar’. Samen met de klanten koerst GKS Packaging op een langdurige relatie, waarbij afspraken nakomen en altijd meer leveren dan de klant verwacht dé doelstelling is!

GKS Packaging biedt een uitgebreide lijn verticale vorm-, vul- en sluitmachines en complete weeg- en verpakkingslijnen die volledig in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en gebouwd worden.

Werkt met een mondiaal omvangrijk dealernetwerk van bedrijven die lokale verkoop en after-sales service verzorgen. Zij hebben per marktsegment een diepgaande kennis van uw specifieke verpakkingsuitdaging, dus praat u lokaal altijd met vakinhoudelijke specialisten.

Gemarkeerd product

Products

exitbelt

Op-en afvoerbanden

GKS op- en afvoerbanden zijn gebaseerd op het GKS transportbandconcept, dat een volledig hygiënisch ontwerp, volledig roestvrijstalen constructie en een roestvrijstalen trommelmotor garandeert. Deze transportbanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen of kunnen worden gebouwd volgens klantspecificaties. Bepaalde modellen bevatten geïntegreerde metaaldetectoren. De transportband en metaaldetector kunnen eventueel samen met een draaitafel op één frame worden

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top