The future of packaging

25 & 26 oktober 2023
Nekkerhal Brussels-North, Mechelen

Gelijktijdig met:

Bedankt aan alle bezoekers, exposanten & partners

Graag willen we u van harte bedanken voor uw bezoek of deelname aan de allereerste editie van Empack Gent 2022 ‘the future of packaging’ in combinatie met Transport & Logistics.  Dankzij de vele positieve reacties kunnen we tevreden terugblikken op een zeer geslaagde editie. Op 2 dagen mochten + 100 exposanten en partners bijna 2600 bezoekers ontvangen waarvan bijna 350 bezoekers één of meerdere seminaries volgden. In totaal verwelkomden we meer dan 3000 professionals in Flanders Expo die samen kwamen om te netwerken en inspiratie op te doen. Dankzij de co-locatie maakten ook heel wat Transport & Logistics bezoekers de oversteek naar Empack.

SAVE THE DATE: de volgende editie van Empack vindt plaats op 25 en 26 oktober 2023 in Mechelen.

+ 0
Exposanten

Meer dan 120 exposanten actief in de verpakkingsindustrie ontmoeten elkaar in de Flanders Expo tijdens Empack.

Waarom deelnemen?

Biedt uw bedrijf componenten of totaaloplossingen voor de verpakkingsindustrie?

Twee events onder één dak

Empack vindt samen plaats met Transport & Logistics: één locatie, twee dagen en drie doelgroepen.

NIEUW: focus op voedingsindustrie tijdens Empack Gent

Op 14 & 15 september 2022 wordt Empack in Flanders Expo te Gent
gehouden. Een nieuwe locatie garandeert nieuwe kansen: zowel op het vlak van bezoekers en exposanten.

Deze editie focussen we ons op de voedingsindustrie. Dankzij de co-locatie met Transport & Logistics, wordt Hal 1 van Flanders Expo dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van verpakken & afvullen tot logistiek & transport.

Empack Roadshow – Save the dates

De edities van Empack in 2022 en 2023 zorgen voor een volledige market coverage in België:

  • 14 & 15 september 2022 vindt Empack plaats in Flanders Expo in Gent.

  • 25 & 26 oktober 2023, trekken we opnieuw naar de Nekkerhal-Brussels North in Mechelen met een centrale Packaging Innovations zone.

EMPACK - ConsumerPackaging_02

Ontdek de toekomst van verpakken

Op 25 & 26 oktober 2023 is de Nekkerhal in Mechelen hét grootste Belgische trefpunt voor de verpakkingsindustrie. Hier ontmoeten vraag & aanbod elkaar. Uw kans om te ontmoeten en te beleven. Om gericht business te doen en uw kennis op peil te houden dankzij het uitgebreid seminarieprogamma. Alle toonaangevende exposanten, expertise en ontwikkelingen onder één dak.

Empack is een onmisbaar event voor alle verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brand managers tot technisch ingenieurs en productiemanagers die de verpakkings- en afvullijnen beheren, als ook voor senior management & inkoop. Wees erbij!

Wat mag u verwachten?

Snuif de sfeer van voorgaande edities opnieuw op:

Ontdek Empack Gent 2022:

Ontdek Empack Mechelen 2021:

Het event brengt communities samen om de nieuwste verpakkingsoplossingen voor hun producten te vinden, nieuwe technologie en materialen te vinden, kennis en inspiratie op te doen en nieuwe connecties te maken.

 

Media & partners

“Empack is een zeer interessante beurs waar je nieuwe innovaties kan vinden in een steeds verder ontwikkelende industrie. “

– Thibault Volders, Bezoeker