Wie bezoekt de toekomst van de verpakkingstechnologie?

Empack is het Europees netwerk van events dat nationale communities samenbrengt om de nieuwste verpakkingsoplossingen voor hun producten, nieuwe technologie en materialen te vinden, nieuwe kennis en inspiratie op te doen en nieuwe connecties te maken.

Kortere productlevenscycli, kortere productieruns, trends zoals personalisatie en e-commerce,… Het doel is om de hoogst mogelijke output uit een productielijn te halen tegen de laagste kosten en met de juiste kwaliteit. Hier is automatisering cruciaal. Automatisering blijft groeien en is een belangrijk onderdeel voor de toekomst van verpakkingen (& logistiek).

De segmenten packaging & logistics zijn zeer complementair en gekoppeld aan elkaar. Daarom zal Empack in 2020 gelijktijdig met Logistics & Automation, ons nieuwe logistieke evenement, worden georganiseerd. Eén locatie, 2 dagen en 3 doelgroepen!

SAVE THE DATE:

EMPACK NAMUR:
26 MEI 2020
NAMUR EXPO

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN? CONTACTEER ONS!

Els verhoeven logo

Els Verhoeven

Account Manager
+32  3 280 53 46
els.verhoeven@easyfairs.com

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager
+32  3 280 53 27
philippe.vandyck@easyfairs.com

"Empack is zeer centraal gelegen in Mechelen, waardoor het event voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij Empack hebben we veel nieuwe contacten gelegd."


Christ Volckaert, Contimeta

Empack is het enige event in België dat de hele verpakkingsindustrie samenbrengt en dat mogen we zeker niet missen. Het is belangrijk om zowel bestaande als nieuwe klanten te ontmoeten, maar ook om de trends in de verpakkingsindustrie te volgen.

Wouter Cougé, Bizerba

ONZE PARTNERS

Scroll naar top