GKS introduceert BRIC

Description

GKS introduceert BRIC

GKS Packaging introduceert BRIC

Dit jaar heeft GKS Packaging op 3 internationale beurzen LEAF geïntroduceerd. LEAF is niet zomaar een bestaande VFFS machine die aangepast is om “acceptabele” resultaten te bereiken uit compromissen voor het maken van zakken met papier. In plaats daarvan is een speciale machine ontwikkeld om de beste resultaten met papier te garanderen.

Naast de ontwikkeling van de LEAF heeft GKS een volledig nieuwe ontwikkeling voor het maken van BRIC verpakkingen. Nadat de machine succesvol is geïnstalleerd bij een klant is het nu tijd om deze ontwikkeling wereldkundig te maken.

BRIC produceert een brick verpakking, ook wel blokverpakking genoemd.

Zoals alle GKS machines is BRIC geheel modulair opgebouwd en kan hiermee eenvoudig aan klant specifieke eisen aangepast worden. Er is bijvoorbeeld een module om de verpakking te voorzien van een etiket waarmee de zak na gebruik opnieuw gesloten kan worden.
Naast de, voor GKS traditionele, modulaire bouwwijze heeft BRIC een zeer kleine footprint en een open en hygiënisch design. BRIC kan achter iedere VFFS machine geplaatst worden.

BRIC produceert de perfect gevormde verpakking om uw unieke product optimaal te presenteren.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met GKS Packaging.
Wij vertellen u graag alle details over deze nieuwe ontwikkelingen.

Media

Gallery

Website

Downloads