WORKSHOPS FOIL PRINTING EXPERTS

De courtes sessions de connaissances vous permettront de découvrir l’histoire créative de la feuille chaude, de la feuille numérique Kurz, de l’impression de feuille Scodix et de l’impression de feuille à froid pour les emballages spéciaux.

Tous les jours à partir de 10h30. Participation gratuite, inscription non requise.

Powered by Grafische Groep Matthys, DPP, Bron Groep

We bieden je 3 mogelijkheden in de uitnodigingenservice

Commander des cartes d'invitation

Bestel gratis uitnodigingskaarten, gepersonaliseerd op firmanaam en met een unieke registratiecode. Deel deze kaarten uit of verstuur ze naar klanten, prospecten, partners … om je aanwezigheid op Empack te promoten.

Comment cela fonctionne-t-il ?
Inviter des contacts via la base de données

Als je wilt dat wij klanten vanuit jouw bedrijfsnaam uitnodigen dan heb je de mogelijkheid om een complete database bij ons aan te leveren. Aan de relaties in deze database versturen wij dan gepersonaliseerde kaarten vanuit jouw bedrijfsnaam.

Comment cela fonctionne-t-il ?
Le lien d'enregistrement unique

Als je online klanten wilt uitnodigen, kun je simpelweg een unieke link doorsturen. Wanneer je klanten op deze link klikken, komen zij direct in onze registratie uit en kunnen zij zich zonder code inschrijven. Makkelijker kan bijna niet!

Comment cela fonctionne-t-il ?

De belangrijkste voordelen voor je op een rij

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop
Alle tijd en kosten die je normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaar je nu! 

2. Alles is GDPR-proof
We hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waarin je met één klik op de knop klantenlijst kan uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van klanten nog nooit! Zo hou je tijd over en kan je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

3. jij levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Jij wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie jij ontmoet tijdens Empack.

4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Wegens het versturen van een groot aantal uitnodigingen vanuit jouw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) bezoekers kennisgenomen van jouw deelname aan Empack. Hiermee heb jij de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan jouw stand aanzienlijk verhoogd.