Ben je op zoek naar manieren om uw producten tot de klant te brengen dankzij echt vernieuwende verpakkingssystemen? Uw klanten vragen u of het niet allemaal een beetje milieuvriendelijker kan, maar u weet niet hoe? U vreest ook dat ‘duurzaam’ voor u synoniem staat voor te zware kosten of te grote inspanningen maar u bent tegelijk bang de boot naar een duurzame toekomst te missen? 

Relax. En schrijf u dan nu in voor het seminarie over de Green Deal Anders Verpakt.
Een Vlaamse Green Deal is een vrijwillige overeenkomst tussen (privé)partners en de Vlaamse overheid om samen een “groen” project uit te voeren.

In dit geval nemen wij, de OVAM, VIL, Fevia Vlaanderen, Comeos en Detic, het initiatief. Samen met partijen over de hele distributieketen willen we kennis vergaren, systemen (onder)zoeken en projecten begeleiden met als doel in te zetten op minder eenmalige verpakkingen door deze te vermijden of te hergebruiken en hierbij ook de milieu-impact van het verpakte product te verkleinen. En u kunt ons daarbij helpen. En wij u. Dat is win-win-win. Voor u, voor ons, en voor het milieu!

Meer informatie vindt u alvast op www.greendealandersverpakt.be.