25 & 26 oktober 2023 | Nekkerhal – Brussels North

Be part(y) of our pack! 🎉

Ben je op zoek naar snellere en duurzamere verpakkingslijnen? Of wil je meer te weten komen over nieuwe verpakkingen, verpakkingsmaterialen en -designs? Dat kan bij onze +130 exposanten & partners die je de nieuwste technologieën, materialen en verpakkingsoplossingen presenteren. 🤝

Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook live demo’s & workshops ervaren, boeiende seminars bijwonen over duurzaamheid, digitalisering, design en productveiligheid, onze Sustainability Track volgen langs duurzame initiatieven, lopen doorheen onze ‘Pack Studio’ (innovatiegalerij) of je laten inspireren door 15 Pentawards finalisten. Breng zeker ook een bezoekje aan het Contract Pack Pavilion of aan onze Partner Village en Knowledge Corner voor gericht advies.💡

Je ziet, bij Empack is er voor ieder wat wils! Mis deze unieke kans niet om te netwerken met gelijkgestemde professionals en je te laten inspireren door de toekomst van verpakken. En dit jaar vieren we onze 20ste editie dus het belooft extra bijzonder te worden! Kom en vier met ons mee. Be part of our pack!

20th Edition Empack
SEMINARIES

Het uitgebreide programma biedt talloze mogelijkheden om je kennis up-to-date te houden en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Leer van gerenommeerde sprekers en specialisten die je waardevolle tips en tricks geven om jouw bedrijf te verbeteren.

Kies uit ons zorgvuldig samengestelde seminarieprogramma en schrijf je in voor jouw favoriete sessies. Onze seminars bieden praktische informatie en inzichten die je kunt toepassen in jouw eigen bedrijf. Of je nu nieuw bent in de branche of een ervaren professional, Empack biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden en te verbeteren.

Hot topics:

PACK STUDIO

Innovaties in de spotlight

Ontdek de toekomst van verpakkingen in onze Pack Studio – een galerij die de nieuwste innovaties in de verpakkingssector tentoonstelt. Laat je inspireren door baanbrekende ontwerpen & materialen en verken nieuwe technologieën en oplossingen die het verpakkingslandschap transformeren.

Onze Pack Studio is een must-visit voor iedereen die voorop wil blijven en de laatste trends in de industrie wil ontdekken. Mis deze kans niet om de toekomst van verpakkingen te zien.

Programma:

+130 EXPOSANTEN

Laat u inspireren door bedrijven actief in de verpakkingsindustrie. Van de creatieve ontwikkelingsfase van verpakkingen tot het meer technische verpakkings- en vulproces, met verpakkingsmachines en onderaannemers.

25 & 26 oktober 2023

woensdag 25/10: 10u – 18u (aansluitend netwerkdrink)
donderdag 26/10: 10u – 17u

Nekkerhal - Brussels North

Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen

“Empack is zeer centraal gelegen, waardoor de show voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij Empack hebben we veel nieuwe contacten gelegd. 

– Christ Volckaert, Contimeta