Empack Namur 2020

LAUNCH: EMPACK NAMUR 2020

Is uw bedrijf actief in het Franstalig landgedeelte van België? Of wil u graag deze markt verkennen? Dan hebben we goed nieuws voor u!

Wallonië groeit en bloeit en dat heeft zo z’n redenen. Hoog tijd om de community een extra commercieel klankbord te geven: “Empack Namur, la journée de l’emballage”. Een volledig nieuw netwerkplatform voor de verpakkingsindustrie in Namur Expo op 26 mei 2020.

Het event biedt exposanten een professioneel kader om (extra) klanten en prospecten in Wallonië aan te trekken. Het is een regio met een hoog potentieel in de verpakking en logistiek en een steeds sterker wordende aantrekkingspool voor (inter)nationale bedrijven om er zich te vestigen of te investeren.

3 goede redenen om deel te nemen:

EÉNDAGSEVENT

Uw deelname is kort, krachtig en eenvoudig. U ontmoet op 1 dag de hele packaging community in Wallonië.

SUCCESVOL BRAND

Empack kent reeds zijn 19de editie in België. Het is een succesvol concept in maar liefst 11 verschillende Europese steden.

ALL-IN PACKAGE

Dankzij onze all-inclusive formule met open standen, full catering en smart badge technologie in combinatie met 5 standformules is er voor ieders budget een deelname mogelijk.

LANCERINGSKORTING

Neemt u ook deel aan Empack Mechelen 2020? Dan krijgt u een lanceringskorting van 10% op de standprijs in Namen (indien u boekt vóór januari 2019).

Els Verhoeven

Account Manager

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager

Scroll naar top