UR20
Industrial Cobotics

UR20

GEMAAKT VOOR VANDAAG, KLAAR VOOR MORGEN.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De UR20 is opnieuw bedacht, opnieuw ontworpen en van de grond af opnieuw opgebouwd. Elk detail, van de software tot de UR caps, is strategisch ontworpen voor prestaties en kwaliteit van de volgende generatie. U kunt uw doorvoer en uptime verhogen en meer producten dan ooit sneller op de markt brengen.

De UR20 is gebouwd voor hogere payloads, hogere snelheden en superieure bewegingsaansturing, allemaal in een lichtgewicht, compact systeem voor een optimale veelzijdigheid binnen uw bestaande productieruimte. Er zijn geen speciale elektrische aansluitingen of dure bekabelingsoplossingen nodig. Zelfs met de grote prestatieverbetering is er enkel een eenfase standaard stopcontact nodig is om de UR20 van stroom te voorzien..

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!