Oerlemans Packaging opent Technology en Repro Centre

Beschrijving

Op 11 september 2019 zijn OTC en ORC officieel geopend. Op het gebied van plastic folie en verpakkingen zijn enorm veel ontwikkelingen. OTC(Oerlemans Technology Centre) is een partner voor hoogwaardig laboratoriumonderzoek op het gebied van folies en verpakkingen. Zij kan verschillende analyses en proeven uitvoeren. Tevens bieden zij als service trainingsmogelijkheden, innovatieondersteuning en verpakkingsadvies. ORC (Oerlemans Repro Centre) is de on-site reprograaf van de Oerlemans Packaging groep. Zij bieden diverse services als fingerprint profielen, fotospectrale metingen en begeleiden van drukspecificaties.

Oerlemans Technology Centre
OTC is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het analyseren en het ontwerpen van nieuwe folies en verpakkingen en de productie van proefmodellen en de verwerking tot eindproduct. Begeleiding op locatie hoort hier uiteraard bij. De combinatie van hoogwaardige laboratorium apparatuur en de meer dan 50 jaar R&D en productie ervaring zorgen voor een doelgerichte verpakkingsoplossing. Hierbij staan kwaliteit en efficiency centraal. OTC verbindt de wensen van de klant met de ontwikkelingen van de toekomst: Connect & Develop!

Oerlemans Repro Centre
ORC onderscheidt zich door als repro studio 100% te zijn ingericht op het flexo drukproces van de OPACK vestigingen. In de studio is alle expertise op het gebied van flexodruk aanwezig. We kennen alle ins- en outs van het druk- en het eventuele confectieproces. We zijn de spin in het web tussen klant, ontwerpbureaus en onze drukkerijen. Het gehele traject wordt volgens de geldende standaard uitgevoerd: Right First Time!

Media

Gallery

Website

Downloads