GKS Packaging wordt partner in MULTIVAC Technology Network

Beschrijving

GKS Packaging wordt partner in MULTIVAC Technology Network

MULTIVAC, een van de toonaangevende leveranciers van geïntegreerde verpakkingsoplossingen, en GKS Packaging, producent van verticale vorm-, vul- en sluitmachines, hebben besloten tot samenwerking voor de verkoop en service van GKS verticale vorm-, vul- en sluitmachines.

Na verschillende succesvolle projecten tussen MULTIVAC-dochterondernemingen en GKS Packaging, besloot de Multivac Group contact op te nemen met GKS om een uitgebreidere samenwerking te bespreken.

Vanaf heden is GKS Packaging een van de partnerbedrijven in het MULTIVAC Technology Network. Binnen het MULTIVAC Technology Network werkt MULTIVAC samen met fabrikanten van complementaire technologieën, die naadloos zijn te integreren in hun systemen voor verpakkingsoplossingen voor klanten.

Door deze samenwerking hebben alle MULTIVAC-dochterondernemingen de mogelijkheid om verticale vorm-, vul- en sluitmachines van GKS Packaging in hun assortiment op te nemen en hun klanten te voorzien van VFFS turn-key oplossingen.

De kwaliteitsnormen van MULTIVAC en GKS Packaging passen perfect bij elkaar zodat beide bedrijven een hoge kwaliteit, winstgevendheid en efficiëntie van hun verpakkingsoplossingen kunnen garanderen.

De eerste MULTIVAC-dochters zijn onlangs begonnen met de opleiding van hun verkoop- en technische medewerkers in het GKS VFFS-portfolio.

GKS Packaging en MULTIVAC hebben er alle vertrouwen in dat ze met deze samenwerking succesvol zullen zijn in het leveren van complete en betere verpakkingssystemen aan klanten.