Alpak heeft drie ISO-certificaten

Beschrijving

Alpak heeft drie ISO-certificaten

Houweling Group is trots op het behalen van drie ISO-keurmerken. Alpak, de Belgische vestiging van de organisatie, had al langere tijd het certificaat ISO 9001. Echter wilde de hele groep van bedrijven verder groeien in professionaliteit en kwaliteit. Begin 2019 werden ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 behaald.

ISO 9001: Kwaliteitsmanagementsystemen
We laten zien dat we de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd hebben. Het continu verbeteren van de kwaliteit staat centraal in het toepassen van ISO 9001. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.

ISO 14001: Milieumanagementsystemen
We laten zien dat we een milieumanagementsysteem hebben en zo de veiligheid van het milieu borgen. Op structurele basis besteden we in onze bedrijfsvoering aandacht aan het milieu. Het managementsysteem richt zich op het beheersen en verbeteren van milieuprestaties.

ISO 45001: Gezond & Veilig werken
We laten zien dat we voldoen aan de wettelijke verplichting om zorg te dragen voor de gezondheid en van ons personeel. We voeren een beleid dat gericht is op het realiseren van optimale arbeidsomstandigheden.

Interne en externe audits
Er zijn audits op locatie gehouden, ons beleid en maatregelen zijn beoordeeld en medewerkers zijn uitgebreid geïnterviewd. Erik Paul Forsten, QHSE Manager: ”We gaan er alles aan doen om deze certificaten te behouden. Gedurende het jaar vinden er interne en externe audits plaats, zodat we onszelf steeds kunnen verbeteren en kwaliteit blijven leveren”.

ISO-certificaten
De getekende ISO-certificaten zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Media

Gallery

Website

Downloads