100 % milieuvriendelijk banderolleren met papier en hotmelt zonder PE

Beschrijving

100 % milieuvriendelijk banderolleren met papier en hotmelt zonder PE

Bandall en Speciaaldrukkerij Max Aarts zijn samen al jarenlang succesvol met innovatieve bundel- en banderolleeroplossingen voor de gehele industrie. Door nu gebruik te maken van een afbreekbare en composteerbare hotmelt lijmspot is het banderolleren met papier 100% milieuvriendelijk geworden. De seal gebruikt slechts 1% van het papier. Bovendien heeft de hotmelt belijming zonder PE dezelfde sealkracht als seals met PE. Geschikt voor elk type MC en Kraft papier.

De onbedrukte papieren banderol was al FSC-gecertificeerd. Met de composteerbare hotmelt daarbij opgeteld, kan de papieren banderol na gebruik met 100 procent zekerheid in de verzamelbak voor oud papier worden gegooid.

De Bandall banderolleermachines waren al uniek doordat ze flinterdunne bedrukte en onbedrukte banderolleerstroken kunnen verwerken vanaf 35 micron. Daarmee kunnen enorme besparingen op verpakkingsmateriaal en dus ook in het milieu worden gerealiseerd. De banderol met hotmelt zonder PE doet daar nog een schepje bovenop.

Media

Gallery

Website

Downloads