Ultrapak BV
Ultrapak BV

Ultrapak Verpakkingsmachines & Systemen

Over ons

Ultrapak is dé leverancier van hoogwaardige verpakkingslijnen door onderscheidend te zijn in kennis, ervaring, advisering en ons leveringsprogramma. Ultrapak levert en onderhoudt, al meer dan 25 jaar machines en systemen, die perfect aansluiten op de wensen van de professionele gebruiker, zoals: SEALPAC schalensluit- en dieptrekmachines, metaaldetectoren en checkwegers van Pulsotronic, X-ray en Visionsystemen en end-of-line oplossingen voor met name de food industrie.

Met ons hoogwaardig en optimaal leveringsprogramma kan Ultrapak complete verpakkingslijnen turnkey opleveren. Laat u zich ook deskundig adviseren over onze complete oplossingen. Ultrapak, een garantie voor maximaal rendement uit uw investering.

De werkwijze van Ultrapak wordt gekenmerkt door gedrevenheid, enthousiasme en een klantgerichte aanpak. Onze ruime ervaring, gecombineerd met een creatieve benadering, vormen de basis voor het ontwikkelen, verkopen en technisch ondersteunen van innovatieve technieken.

Klanten mogen rekenen op de juiste oplossing
• Professioneel advies
• Meer dan 26 jaar ervaring
• De nieuwste en meest innovatieve technieken
• Focus op kwaliteit en efficiëncy
• Betrouwbare service en onderhoud.

U kunt altijd rekenen op het team van Ultrapak!

Nieuws

Sealpac A-serie met EasyLid verpakking

Sealpac A-serie met EasyLid verpakking

De innovatie van EasyLid® is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Naber Plastics en biedt een hermetische afdichting met volledige dekselfunctie in één afdichtingsproces. Zo ontstaat een duurzame consumentvriendelijke verpakking.

Lees meer »

Vacatures

Commercieel Service Planner

Puzzelen, verbinden en alles tot in de puntjes regelen, dat is echt de kern van deze functie. Het resultaat is dan een goed gevulde planning, doen we al het nodige onderhoud en verhelpen wij de storingen. Kers op de taart is dan uiteraard tevreden klanten.

Pak jij graag de verantwoordelijkheid voor het gehele planningsproces? Kom werken bij ons team in Nijkerk en word onderdeel van een divers en enthousiast team!

Vacatureadvertenties bekijken »

Servicemonteur

Als servicemonteur:
Installeer je nieuwe verpakkingslijnen in de food industrie
Los je mechanische en elektrische storingen op
Onderhoud jij de machines bij de klant
Optimaliseer jij programma’s voor machines

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!