Topa Packaging

Topa Packaging

Over ons

Topa is een toonaangevende organisatie met ruim 100 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Met onze vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen leveren wij innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Naast innovatie hechten we veel waarde aan kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit, commitment en klantgericht handelen.

Dankzij een groot assortiment aan transportverpakkingen, industriële verpakkingen, beschermende verpakkingen, retail verpakkingen en displays, zijn wij in staat met u mee te denken en te adviseren.

Mochten wij u en het bedrijf waarvoor u werkt, kunnen helpen met verpakkingsadvies of een verpakkingsprobleem helpen oplossen, laat het dan zeker weten! Wij helpen u maar al te graag verder.

topa.eu/be | sales@topapack.be | +32 (0)3 450 99 60

Nieuws

Vacatures

Gezocht: Junior sales talent voor de customer service

Als verpakkingsspecialist groeien wij al jaren excessief. Om deze groei verder te kunnen zetten, zoeken wij een jong, gedreven persoon met een commercieel hart. Wil jij ons ondersteunen bij het vlekkeloos laten verlopen van het orderproces, het verwerken van webshoporders en het genereren van nieuwe klanten? Dan is dit de perfecte plek voor jou!

Wat ga je doen?
Topa Packaging, gekend om haar service en advies, is een snelgroeiend bedrijf in zowel Vlaanderen als Wallonië. Wij zoeken een nieuwe collega die fungeert als commerciële duizendpoot op onze customer service afdeling. Jij kan snel schakelen tussen alle facetten van het sales proces en bent niet bang om de telefoon op te nemen en te prospecteren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!