SMO

SMO

Over ons

SMO is een jong bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor diverse industrieën.

Ons gemotiveerd team van ingenieurs en techniekers leggen hun passie in uw project. Na de in-house fabricatie biedt SMO ook een verregaande service. Machines, technologie of speciale constructies voor uw bedrijf: machinebouwer SMO stemt zijn productie volledig af op uw specifieke eisen.

Het resultaat: maatwerk in de machinebouw, automatisatie, engineering en constructiewerken. Wat u ook zoekt of in welke sector uw firma zich ook bevindt: wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

Nieuws

Vacatures

Software Engineer

Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een software engineer (m/v). Personen met ervaring kunnen zich ook herkennen in functiebenamingen zoals programmeur (brede zin) of ontwikkelaar.

WAT MAG JE VERWACHTEN IN DEZE FUNCTIE?
Je komt terecht in het team sturing/automatisatie, waarbij je rapporteert aan het hoofd sturing/automatisatie. Zowel jouw leidinggevende als jijzelf hebben nauwe contacten met de zaakvoerder.

Je wordt ingezet bij zowel projectmatig werk alsook bij de ontwikkeling van interne software ter ondersteuning van de verschillende afdelingen. Je maakt hierbij voornamelijk gebruik van de .NET technologie en werkt als full-stack ontwikkelaar. Je helpt mee bij de analyse en het ontwerp, maar bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het testen van de ontwikkelde software.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht