Scott Automation nv
Scott Automation nv

Scott Automation nv

Over ons

Scott Automation is gespecialiseerd in het palletiseren van de meeste producten. Zowel multi als single lijn oplossingen in combinatie met lagenpaletizers of robots behoren tot het vakdomein van Scott Automation. Scott Automation bepaalt samen met de klant de ideale palletiseeroplossing. Uiteraard wordt er steeds rekening gehouden met de eisen en de noden die specifiek zijn voor een welbepaalde klant of sector. Hoe complex de vraagstelling ook mag zijn, onze uitdaging schuilt er dan ook in in het vinden van de meest eenvoudige en kostefficiënte oplossing.

Nieuws

Vacatures

Technisch Documentalist

Ben je op zoek naar een job in een internationale omgeving? Beschik je bovendien over een goede talenkennis en wil je graag een passende combinatie van techniek en administratieve taken?

Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

https://jobs.scott.co.nz/job/4d84328f-3eac-ed11-99a2-c4346bb8427a/technisch-documentalist-deerlijk-be/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!