Intercol BV

Intercol BV

Over ons

Intercol is een zelfstandig opererende organisatie en is in 1972 opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de markt van industriële kleefstoffen.

Intercol kenmerkt zich als producent van “tailor-made” kleefstoffen op basis van in eigen huis ontwikkelde recepturen. Daarvoor worden alleen de beste grondstoffen met kwalitatief hoogwaardige eigenschappen gebruikt. Het is van het allergrootste belang dat de ontwikkeling en de toepassingen van kleefstoffen nauw op elkaar zijn afgestemd omdat:

– Het verlijmde product aan de hoogste kwaliteitseisen moet voldoen
– Het opbrengen en verwerken van de lijm storingsvrij moet plaatsvinden. Co-makership is daarbij ons uitgangspunt.

Daarom beschikt Intercol over een team deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op dit gebied. De verkoopadviseurs volgen nauwlettend de zich snel wijzigende markt om ten allen tijde daarop adequaat te kunnen inspelen. Bovendien vindt er voortdurende uitwisseling van kennis plaats met de leveranciers van grondstoffen, met de fabrikanten van opbrengapparatuur en de te verlijmen materialen.

Nieuws

Unieke oplossing voor lijmdetectie

Unieke oplossing voor lijmdetectie

Unieke oplossing voor lijmdetectie

De huidige detectiestoffen die ingezet worden om lijmherkenning mogelijk te maken voor camerasystemen zijn steeds lastiger te detecteren doordat er steeds meer optische witmakers in het gerecycled karton achterblijven

Lees meer »
Primeur ! BRC gecertificeerde lijmen

Primeur ! BRC gecertificeerde lijmen

BRC (British Retail Consortium) gecertificeerde lijmen
Intercol is de eerste en enige lijmproducent die in de Benelux haar hotmelts voor het verpakken van zowel Food als Non-Food voorzien van het BRC certificaat kan leveren.
Deze wereldwijd gerespecteerde

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht