Domino Benelux

Domino Benelux

Over ons

Opgericht in 1978, heeft Domino een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de voortdurende ontwikkeling en productie van zijn totale codeer- en printtechnologieën die voldoen aan de behoeften van fabrikanten en nieuwe industrienormen stellen in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nieuws

Vacatures

Customer Support Specialist

Je wordt onderdeel van het customer support team, welke bestaat uit 7 directe collega’s. In dit team zorgen wij ervoor dat onze klanten en collega’s van andere afdelingen worden ontzorgd. Doordat je weet wat customer experience inhoudt, dit altijd top- of mind staat en je van nature in oplossingen denkt, leggen onze klanten en collega’s graag hun vragen bij je neer.

Wat gebeurt er allemaal op onze afdeling? Je beantwoordt uiteenlopende vragen over het verkoop- en orderproces. Daarnaast verwerk je alle inkomende orders voor de gehele Benelux. Deze werkzaamheden doe je vanuit huis of bij ons op kantoor in Houten.

Wat ga je doen?
– Verwerken van in komende orders
– Communicatie met klanten
– Monitoren en organiseren van klantvraagstukken
– Meedenken met het continue verbeteren van processen

Vacatureadvertenties bekijken »

Field Service Engineer

Als Field Service Engineer zorg jij ervoor dat klanten eersteklas service en ondersteuning krijgen. Je stelt diagnoses en biedt technische oplossingen tijdens reparaties en onderhoud aan Domino apparatuur, accessoires en toepassingen. Je zet net dat stapje extra, en denkt mee met de klant over toekomstige uitdagingen. Een greep uit de werkzaamheden:

– Verrichten van preventieve onderhoudswerkzaamheden bij klanten
– Zelfstandig storingen oplossen
– Ondersteunen bij nieuwe installaties
– Adviseren van de klant over verbeteringen, uitbreidingen en innovaties
– Proactief acties initiëren indien nodig
– Dagelijks rapportages creëren

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht