Codipack Group

Codipack Group

Over ons

Wij bieden totaaloplossingen in labelen, coderen, software en scanning.
Heeft u een eenvoudige vraag of een toepassing waarvoor projectaanpak nodig is?
– Vertel ons wat u nodig hebt
– Samen naar de juiste oplossing
– Een ijzersterke project aanpak
– Een duurzaam partnership
Doe beroep op Codipack en Identify your creation!

Nieuws

Vacatures

Technical engineer buitendienst

Ben je een technisch onderlegde professional met een passie voor klantenservice en het oplossen van technische uitdagingen?
Codipack, dé pionier op het gebied van coderings- en labeloplossingen, zoekt naar jou – een gedreven en vindingrijke Technisch Service Engineer om ons getalenteerde team te versterken!

Bij Codipack zijn we specialist in labeling en coderen. Met meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide klantenbasis – van de kaashandel om de hoek tot de multinational – in diverse sectoren zijn we een toonaangevende speler. Dankzij onze kwalitatieve en innovatieve totaaloplossingen en de inzet van onze 70 werknemers groeien we jaar na jaar. Eind dit jaar openen we zelfs een extra gloednieuw gebouw!

Vacatureadvertenties bekijken »

Key Accountmanager Systemen Antwerpen & Oost-Vlaanderen

Functiebeschrijving: Gedreven verkoper van technische oplossingen.

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze groeiplannen van Codipack in België. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van klantspecifieke systeemoplossingen voor etiketteren en coderen aan zowel grote als kleinere productiebedrijven (o.a. voeding, logistiek, pharma, automotive, chemie en bouw). Je geeft technisch advies, analyseert behoeften en werkt in samenwerking met de technische binnendienst zelf offertes en oplossingen uit. Je zit kort op de bal, volgt projecten van A tot Z op en werkt daarbij gestructureerd en planmatig. De focus ligt op bestaande en vooral nieuwe klanten. Je werkt nauw samen met je collega’s van ontwikkeling, productie en customer service en onderhoudt contact met de account managers van de andere productgroepen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Commercieel medewerker binnendienst – supplies

Als totaalleverancier in labelen, coderen, software en support heeft onze eigen productie unit van etiketten een zeer belangrijke plaats in dit geheel.
Je bent het 1ste aanspreekpunt voor onze klanten wat betreft de etiketten en inktlinten. Je adviseert hen om de juiste keuze te maken naar gelang de toepassing.
Dit doe je door mee te denken met de klant en zodoende een lange termijn relatie op te bouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het hele salestraject. Dit houdt in dat je de offertes zelf uitwerkt, doorstuurt naar de klant en de volledige opvolging tot en met het order.
Daarnaast heb je dagelijks contact met onze productie en werk je nauw samen met onze andere afdelingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager die je begeleidt en ondersteunt.

Je komt terecht in een dynamisch, enthousiast en gemotiveerd team. Samen met je andere collega’s zorg je voor de verdere groei van onze supplies afdeling.
Work hard play hard is zeker en vast op zijn plaats in ons team!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!