Busch NV

Over ons

Over Busch

Wie we zijn en wat we doen

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen.

Het assortiment van Busch biedt wereldwijd de grootste selectie industriële oplossingen in vacuümtechniek. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van vacuüm- en lagedrukpompen.

Ons bedrijf is in 1963 opgericht. Met 60 dochterondernemingen in 40 landen en vertegenwoordigers in meer dan 30 landen zijn wij in staat onze klanten overal ter wereld adequaat te adviseren en te ondersteunen.

Al onze producten zijn verkrijgbaar met talrijke, geavanceerde opties. Zo kunnen onze klanten profiteren van de beste en voordeligste oplossingen voor hun specifieke toepassing. We evalueren onze activiteiten continu om de hoogste standaarden te waarborgen en ontwikkelen voortdurend innovatieve technieken die de basis leggen voor onze vacuümsystemen van morgen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maulburg (Duitsland), waar ook onze grootste productielocatie zich bevindt. Maulburg is tevens de vestigingsplaats van de Duitse verkooporganisatie. Daarnaast heeft Busch fabrieken in Zwitserland, Groot-Brittannië, Tsjechië, Korea en de Verenigde Staten. Busch is een familiebedrijf dat wordt gerund door de familie Busch.

Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 3.500 medewerkers in dienst, waaronder chemisch, mechanisch en onderhoudsspecialisten. Met ons wereldwijde servicenetwerk bieden wij onze klanten een naadloze service voor vacuümpompen en vacuümsystemen. De onderhoudstechnici en ingenieurs van Busch zijn verantwoordelijk voor vacuümsystemen in alle uithoeken van de wereld en in uiteenlopende industrieën – van oliewinning in de Noordelijke IJszee tot de verpakking van levensmiddelen in Patagonië.

Onze productielocaties maken gebruik van de laatste technieken, machines en uitrusting. Onze kwaliteitsmanagementprocedures gaan verder dan de eisen van de ISO 9001-norm en wij beschikken over alle benodigde certificeringen om aan de specifieke wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

Gemarkeerd product

Products

2017_R5_RD0360A_300dpi_cmyk_isolated-ab6482

R 5 – Oliegesmeerde draaischuifvacuümpompen: energie-efficiënte oplossing voor vacuümverpakken

Door de eerste draaiende vacuümpomp voor het verpakken van voedsel te ontwikkelen, heeft Busch de standaard gezet in de verpakkingsindustrie. Sinds decennia zijn de R 5 draaischuifvacuümpompen toonaangevend bij het creëren van vacuüm voor het produceren, verwerken en verpakken van voedsel en andere toepassingen voor het vacuümverpakken. Doordat ze geoptimaliseerd zijn voor gebruik rond de

Lees verder »
Rendering_Mink_MV_0312_B_300dpi_cmyk_edit_isolated_with3xBetterLogo-3e67bc

Mink – Betrouwbare vacuümgeneratie voor een groot aantal industriële toepassingen

Mink klauwenvacuümpompen zijn ideaal voor processen waarbij een vacuüm nodig is zonder bedrijfsvloeistoffen in de voedselindustrie. Het zijn de perfecte vacuümgeneratoren voor de handling van kartonnen dozen, kartonnen verpakkingen en het vullen van flessen, tubes en andere verpakkingsmaterialen. Daarnaast bieden ze een vacuüm zonder bedrijfsvloeistoffen voor blister- en thermoformingverpakkingsprocessen. De Mink vacuümtechnologie levert vacuüm aan

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top