Bandall BV

Over ons

Bandall is specialist in bundel-, banderolleer- en branding oplossingen.
Banderolleren is het bundelen of labellen van één of meerdere verpakkingen met folie of papier.
Met bedrukte of onbedrukte banderollen ontstaat een unieke verpakking. Onderscheidend, efficiënt en milieuvriendelijk. Bovendien bespaart u aanzienlijk op materiaal- en energiekosten.

Het innovatieve banderolleersysteem wordt ingezet voor schadevrij bundelen, actieverpakkingen en Shelf Ready Packaging. Daarnaast biedt het Branding by Banding concept unieke kansen om producten extra attentie mee te geven (Branding by Banding™)

Branding by Banding™ is een concept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts, een flexo-rotatiedrukkerij met business to business activiteiten in de voedingsmiddelensector en in de industrie en zijn als co-exhibitor bij Bandall aanwezig. Naast bedrukt banderolleermateriaal is Max Aarts ook gespecialiseerd in zelfklevende etiketten, afzetlint, gegommeerd plakband, verpakkingstape en maatwerkproducten.

De Bandall banderolleertechniek wordt na ruim 25 jaar innoveren intussen in meer dan 90 landen toegepast. Met oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie, de grafische en de farmaceutische industrie. En ook in de immould- en textielindustrie. Als bundelmethode, maar ook als effectieve informatie- en reclamedrager.
De vraag van de klant is leidend. Van daaruit werken we samen naar de banderolleeroplossing die bij u past.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op