Avamoplast nv

Avamoplast nv

Over ons

Avamoplast
Form follows function

Kunststofverpakkingen voor voeding

We denken graag met u mee
Bent u op zoek naar een oplossing voor de verpakking van voeding? Met oog voor optimale houdbaarheid en automatisering? Bij Avamoplast kunt u terecht voor heel verschillende oplossingen in heel verschillende kunststoffen.

We kunnen uw verpakkingen spuitgieten of thermoformeren. Daarvoor hebben we de nieuwste technologie in huis. Vorm, materiaal, stevigheid: bij Avamoplast kiest u voor de best denkbare verpakking voor uw voedingsproduct. We verwerken polystyreen, polypropyleen, Petg, APET en polyethyleen. Door die veelzijdigheid kunnen we snel inspelen op al uw verpakkingsvragen.

[Foto John]
CEO John Van Moeseke: ‘We streven altijd naar een langetermijnrelatie met onze klanten. Daarom focussen we op de kwaliteit van onze verpakkingsoplossingen en van onze service.’

En in één moeite door kunnen we uw verpakking labelen, bedrukken, stockeren. Bij Avamoplast kiest u voor een oplossing op maat, ook voor het stockbeheer van uw verpakkingen. Door ons productiemanagement en onze ruime magazijnen blijven uw verpakkingen constant in voorraad, mits uw afname-akkoord.

We blijven voor u investeren, innoveren en automatiseren
Dat we snel kunnen reageren op uw specifieke vragen, heeft te maken met ons state-of-the-art-machinepark. Blijven innoveren en automatiseren is ook een manier om de kosten onder controle te houden. We blijven onderzoeken hoe we uw verpakking zo licht en zo dun kunnen maken als technisch haalbaar is.

We leggen de kwaliteitslat erg hoog
U wilt voor uw verpakkingen stabiele kwaliteit. Bij Avamoplast krijgt u die kwaliteitsgarantie. We waren één van de eerste verpakkingsspecialisten met een BRC-IoP-kwaliteitslabel. Dat hebben we te danken aan onze constante kwaliteitscontroles, met strikte procedures, permanente opvolging en ondersteuning door het consultbureau AS4 en door Pack4Food. We hebben alle nodige expertise in huis om eventuele storingen op uw productielijn te analyseren en te voorkomen. Ook de traceerbaarheid is op elk moment gegarandeerd.

We werken met gedreven medewerkers
Avamoplast is een Vlaams familiebedrijf met betrokken zaakvoerders, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers en korte beslissingslijnen. Een flexibele partner om mee samen te werken.

[Foto Sylvie]
Plantmanager Sylvie Van Moeseke: ‘Onze mensen staan technisch heel sterk. En we blijven ze permanent verder opleiden. Hun knowhow is voor ons een belangrijk kapitaal.’

We werken voor grote namen in voeding en groothandel
Avamoplast produceert plastic doosjes, bakjes, potjes en schaaltjes voor grote namen als Aldi, Colruyt, Renmans en ’t Boerinneke. We werken ook voor verschillende ondernemingen die onder private label produceren voor grote distributieketens. In verschillende landen van Europa.

Onze verpakkingen zijn ook geschikt voor andere sectoren dan voeding: we hebben ook klanten in elektronica en in andere sectoren met een hoge automatiseringsgraad. In totaal produceren we vandaag zo’n 120 miljoen kunststofverpakkingen per jaar. Met sommige van onze klanten hebben we al 20 jaar partnership opgebouwd. En Avamoplast groeit nog volop door.

Op zoek naar een uniek ontwerp?
Uw vragen zijn altijd ons uitgangspunt. Wilt u een speciale vorm of maat? Een deksel met zelfklevend etiket of met een in-mould label? Een potje of deksel met offsetbedrukking? Een inkleuring, een gravure, een speciale sluiting? Avamoplast levert u graag uw eigen unieke verpakking. Stel ons gerust uw meest complexe vragen. Als u dat wilt, komen onze specialisten bij u aan de lijn mogelijke oplossingen bekijken en verbeteren.

If you can eat it, we can pack it.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op