Alphatech

Over ons

Alphatech Machinebouw, da’s 3 generaties knowhow, technische ervaring en wijsheid die van vader op zoon doorgegeven werden. U geniet van een persoonlijke en flexibele aanpak van een familiebedrijf, gecombineerd met de doorgedreven kennis van een ervaren technisch team.

Onze specialisatie ligt bij verpakkingsmachines met in hoofdzaak palletiser en casepacker machines.

U kunt op ons een beroep doen voor:
– Verpakkingsmachines (Palletisers en Casepackers)
– Preventief onderhoud en onderhoudsplan
– Montage van nieuwe machines
– Afbraak van oude productielijnen
– Technische herstellingen
– Technische verbeteringen
– Ontwerp en fabricatie van machines op maat
– Leveren van specifieke technische onderdelen
– Ontwerp en fabricatie van kalibers en vormen

Gemarkeerd product

Vacatures

PLC programmeur

PLC programmeur/storingstechnieker

Alphatech, dat is drie generaties knowhow en technische ervaring in de machinebouw. Mechaniek is onze passie. We zoeken creatieve personen om samen aan innovatieve projecten te werken. Bij ons komen uw tekeningen tot leven. Projecten worden steevast uitgewerkt van A tot Z, waardoor we de gewenste kwaliteit en afwerking kunnen garanderen naar onze klanten en trots kunnen zijn op onze creaties. Om onze groei mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een expert PLC en Motion Control sturingen.

Lees verder »
Technisch tekenaar

Technisch tekenaar

Groeien is vooruitgaan op alle vlakken, dus ook op vlak van personeel. Op vandaag werken wij met drie enthousiaste technische tekenaars. Echter blijven boeiende en innovatieve projecten zich aanbieden, vandaar dat onze tekenaars met veel plezier een gemotiveerde collega verwelkomen. Graag stel ik u voor aan ons bedrijf: Alphatech, dat is reeds drie generaties knowhow en technische ervaring in de machinebouw. Mechaniek is de passie van elke medewerker hier aanwezig. Projecten worden steevast uitgewerkt van A tot Z, waardoor we de gewenste kwaliteit en afwerking kunnen garanderen naar onze klanten en trots kunnen zijn op onze creaties.

Lees verder »

Neem contact met ons op