Actemium

Over ons

Actemium Belgium heeft een ijzersterke reputatie uitgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van projecten in industriële automatisering en IT. Actemium biedt haar klanten ook specifieke opleidingsprogramma’s en een ruime waaier aan servicemogelijkheden.

Actemium maakt deel uit van de internationale, beursgenoteerde VINCI-groep. Wereldwijd is VINCI met een 220 000-tal medewerkers actief in diverse sectoren, zoals de bouw, wegenaanleg, concessies en de technologische sector.
Actemium Belgium telt vandaag meer dan 900 medewerkers, verspreid over onze vestigingen in Aalter, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Luik, Leuven, Merelbeke en Zwijndrecht.

Actemium onderscheidt zich door neutraal consultancy-advies. Wij adviseren u over de beste oplossing. Wilt u dat wij die ook implementeren? U kunt ons inschakelen voor een gedeelte van uw project, of voor een totaaloplossing. Ons service-team verzekert u bovendien een flexibele en betrouwbare ondersteuning. Zo wordt service een logische weg naar minder downtime, meer beschikbaarheid van uw productiemiddelen en bijgevolg meer efficiëntie.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op