Etilux – Welke oplossingen moet je kiezen om de inhoud van je pakketten te beveiligen tegen diefstal tijdens het transport?

Bij Etilux bieden we verschillende oplossingen om uw pakketten tijdens het transport te beveiligen. De eerste is een zelfklevende sluitband en de tweede is een ingenieus systeem om te controleren of uw pakketten tijdens het transport niet zijn omgevallen.

Etilux -ruban-securite

Tamper evident sealing tape biedt een effectieve oplossing door ervoor te zorgen dat elke doos intact blijft.

De tape is ontworpen om duidelijke tekenen van manipulatie te tonen, zodat de verzender en de uiteindelijke ontvanger de integriteit van hun pakketten kunnen controleren.

Hoe weet je of je pakket geopend is?

Door verzegelingstape aan te brengen op alle openingen in je doos, is deze onschendbaar verzegeld. Als iemand de tape scheurt of verwijdert, wordt er automatisch een specifieke markering op de doos achtergelaten, waardoor de tape niet meer kan worden verwijderd.

De enige manier om de opening van de doos te “maskeren” is door een nieuwe identieke doos en nieuwe markeringstape te gebruiken. Voor extra veiligheid kun je ook je eigen beveiligingstape maken met een persoonlijke inscriptie.

Voordelen van zelfklevende verzegelingstape

Onmiddellijke detectie van sabotage:
De tape toont zichtbare tekenen van sabotage, waardoor snel kan worden vastgesteld wanneer en waar diefstal heeft plaatsgevonden.

Tape op maat maken:

De tape kan worden gepersonaliseerd met unieke afbeeldingen, waardoor elke verzegeling identificeerbaar is en de beveiliging wordt verbeterd doordat het moeilijker is om de tape te vervangen.

Vereenvoudigde claims:

In geval van diefstal of verlies biedt het gebruik van verzegelingstape duidelijk bewijs van de oorspronkelijke integriteit van de verpakking, waardoor schadeclaims eenvoudiger kunnen worden ingediend.
Toepassingen

Internationale zendingen:

Veilige verpakkingstape is vooral nuttig voor zendingen die meerdere grenzen overschrijden en door verschillende transportdiensten worden afgehandeld.

Gevoelige sectoren:

Industrieën die een hoge mate van veiligheid vereisen, zoals farmaceutische producten en elektronische apparatuur, kunnen veel baat hebben bij deze tape.

Een ingenieus systeem om de veiligheid van je producten tijdens transport te garanderen

Het TiltWatch Plus-systeem is vooral handig als je breekbare voorwerpen vervoert die niet sterk mogen kantelen.

Hoe werkt het?

Simpelweg :

  • Verwijder de 3 rode veiligheidsspelden aan de achterkant van het label.
  • Plak het label op je goederen.
  • Vermeld de transportvoorwaarden op je vrachtbrief.
  • Controleer het label wanneer u uw pallet ontvangt.

Als uw goederen tijdens het transport zijn gekanteld in een grotere hoek dan aanbevolen, zullen de bolletjes bewegen en de hoek van de kanteling aangeven of uw pallet is omgedraaid. Eenvoudig en effectief

Veiligheid

Het is onmogelijk om het systeem te resetten door de pallet de andere kant op te kantelen – en dat is nog niet alles! De TiltWatch heeft een geserialiseerde👍 barcode, wat extra veiligheid biedt voor het geval iemand op het idee komt om het apparaat te vervangen.

Als u advies wilt over de verschillende systemen voor het beveiligen van uw zendingen, kunt u contact opnemen met onze expert bij Etilux Samuel Scheunis: [email protected]

securisation-inclinaison-colis

DEEL DEZE BLOGPOST

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !

🚀 NEW: Empack app! 🚀

Connect effortlessly with exhibitors, speakers & visitors relevant to you. View the exhibition plan and program and thus optimize your exhibition visit!