The future of packaging

17 & 18 september 2024
Flanders Expo – Gent

Coming in 2025

Empack Mechelen
22 & 23 October 2025

Welkom bij de tweede editie van Empack Gent

Empack Gent: hét verpakkingsevent met een speciale focus op de voedings- en drankenindustrie. Deze vitale sector, prominent in Oost- en West-Vlaanderen, ondergaat een snelle evolutie door fundamentele veranderingen en nieuwe consumentenbehoeften. Van e-commerce tot strengere voedselvoorschriften en geavanceerde technologieën, Empack Gent is uw platform om deze ontwikkelingen te verkennen.

Netwerken & kennisdeling

Draagt u dagelijks bij aan de snel evoluerende verpakkingssector? Laten we samen de uitdagingen van morgen aangaan bij Empack. Het ideale platform voor netwerken, kennis vergaren, en zakendoen. Uw succesverhaal begint hier.

Kwalitatieve bezoekers

Empack is dé plek voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste trends in de verpakkingsindustrie. Presenteer uw producten en diensten aan meer dan 3.000 professionals.

3-in-1

In Gent bundelen we de krachten van Empack met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build. Dit maakt het een cruciaal trefpunt voor professionals uit zowel de verpakkings-, transport- als logistieke sector. Vergroot uw bereik en zakelijke kansen.

Bedankt aan alle bezoekers, exposanten en partners!

Graag willen we u van harte bedanken voor uw bezoek of deelname aan de 20e editie van Empack. Dankzij de vele positieve reacties kunnen we tevreden terugblikken op een geslaagde feest editie. Meer dan 135 exposanten en partners mochten op 2 dagen tijd meer dan 3000 professionals ontvangen.

DIT WAS DE EERSTE EDITIE VAN EMPACK GENT 2022:

Be part(y) of our pack! 🎉

Ben je op zoek naar snellere en duurzamere verpakkingslijnen? Of wil je meer weten over nieuwe verpakkingen, verpakkingsmaterialen en -designs? Dan hebben we goed nieuws! Op 25 & 26 oktober vindt in de Nekkerhal in Mechelen Empack & Packaging Innovations plaats, hét event waar de volledige verpakkingsindustrie samenkomt. En jij bent uitgenodigd!

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek +130 exposanten die je de nieuwste technologieën, materialen en verpakkingsoplossingen presenteren.
  • Woon boeiende seminars en workshops bij over duurzaamheid, digitalisering, design en productveiligheid.
  • Beleving troef: ervaar live demo’s, volg de Sustainability Track langsheen duurzame initiatieven, laat je inspireren door 15 Pentawards finalisten, neem een kijkje bij onze innovatiegalerij ‘Pack Studio’ of bezoek onze Partner Village en Knowledge Corner voor gericht advies. Voor ieders wat wils.


Mis deze unieke kans niet om te netwerken met gelijkgestemde professionals en je te laten inspireren door de toekomst van verpakken. En dit jaar gaan we XXL, want we vieren onze 20ste editie!

20th Edition Empack

Wat mag je verwachten?

Media & partners:

“Empack is een zeer interessante beurs waar je nieuwe innovaties kan vinden in een steeds verder ontwikkelende industrie. “

– Thibault Volders, Bezoeker