De nieuwe generatie wikkelrobots
Tallpack International

De nieuwe generatie wikkelrobots

Tallpack introduceert de Motion 2.0

Partager:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tallwrapper Motion 2.0
Een compacte en ergonomische mobiele wikkelaar voor pallets van alle maten en iedere omvang. Ook geschikt voor afwijkende formaten dankzij de ingebouwde sensoren en het geleidewiel.

De Tallwrapper Motion 2.0 is de nieuwe generatie wikkelrobot. Het combineert al het goede van de voorgaande Tallwrappers met een compacter en ergonomischer design. Het bedieningspaneel is op de mast geplaatst zodat de operator deze staand kan bedienen.

De Tallwrapper Motion 2.0 wikkelt niet alleen probleemloos pallets, maar is ook zeer geschikt voor afwijkende formaten. Dankzij de ingebouwde sensoren en het geleidewiel, volgt de robot automatisch de contouren van de lading. De machine is eenvoudig met de hand te verplaatsen door middel van bediening op de zwenk-arm.

De Tallwrapper Motion 2.0 is ook uit te rusten met het nieuwe innovatieve Zephyr automatische folie aanhaaksysteem. Het Zephyr systeem blaast het folie richting de lading waarbij het statisch geladen wordt en zich direct hecht aan de lading.

Kenmerken
– Verrijdbaar, flexibel inzetbaar
– Hoogte detectie-sensoren
– Ingebouwde veiligheidsvoorzieningen
– Diverse voorrek-uitvoeringen

Voordelen
– Gebruiksvriendelijk
– Zeer geschikt bij lage capaciteit
– Wikkelen op meerdere locaties
– Onderhoudsarm

Opties
– Verhoogde mast 2400-3500 mm
– Dubbel of groter geleidewiel (390/650 mm)
– Automatische snij-unit
– Automatische roping

Information de contact

Nous contacter

🚀 NOUVEAU : Empack app ! 🚀

Entrez en contact sans effort avec les exposants, les conférenciers & les visiteurs pertinents pour vous. Consultez le plan et le programme du salon et optimisez ainsi votre visite du salon !